Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@02:24:57 GMT

12 توصیه مهم پزشکی برای پیشگیری و درمان کرونا ویروس

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۱۵۸۴

12 توصیه مهم پزشکی برای پیشگیری و درمان کرونا ویروس

به فضل الهی در چند روز گذشته چند بیمار مبتلا به کرونا که یکی از آن ها جانباز شیمیایی بود نیز با تدابیر سنتی بهبود یافتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ 12 توصیه مهم پزشکی برای پیشگیری و درمان کرونا ویروس از سوی پزشکان کاردان توصیه شده است.

 

به فضل الهی در چند روز گذشته چند بیمار مبتلا به کرونا که یکی از آن ها جانباز شیمیایی بود نیز با تدابیر سنتی بهبود یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اول باید عرض کنم از نظر حکما، ترس از بیماری و منفی نگری درباره آن باعث ضعف سیستم ایمنی بدن شده و پذیرش بیماری توسط بدن ساده تر می شود. لازم است بدانید ترس از کرونا کشنده تر از کروناست و بسیاری از تلفات این روزها به خاطر تلقین شدید بیمار در اثر جو رسانه ای است. نکته دیگر اینکه تدابیر شیمیایی و فضای بیمارستانها به خاطر ضدعفونی با مواد شیمیایی بیشتر ریه را درگیر می کند.

برخی تدابیر ساده اما بسیار اثرگذار و زودبازده برای پیشگیری و درمان کرونا به قرار زیر هستند:

1)      ضدعفونی کردن صرفا با گلاب یا سرکه انگور طبیعی

2)      خوردن هر 8ساعت یک قاشق م ـ خ عسل و سیاه دانه نیم کوب شده توسط هاونگ یا گوشگوب با نسبت 3واحد عسل و یک واحد سیاهدانه(در صورت وجود تب یا عفونت در ریه)

3)      مالیدن روغن یاهداه روی قفسه سینه و پشت کتفها

4)      بادکش گرم روی قفسه سینه و پشت کتفها

5)      پک زدن قلیانی که در مخزن آبش فقطط عرق نعنا خالص ریخته بدون هیچ زغال و دودی. ده دقیقه صبح و ده دقیقه شب. این کار بسیار زیاد ریه را گرم و هرگونه عفونت را از بین می برد و تنفس را به سرعت راحت می نماید.

6)      مصرف سیب یا آب سیب همراه چکاندن لیمو ترش تازه

7)      پرهیز جدی از سردی ها و تری ها مانند ماهی،کاهو، مرکبات(به جز لیمو ترش) لبنیات و ...

8)      درصورت تهوع، خوردن سماق یا رب انار ملس متمایل به ترش

9)      استفاده از دود اسفند و دود عنبر نسا به شرط نداشتن سرفه شدید

10)  استفاده از ترکیب 2 لیتر سرکه سیب به اضافه 250 گرم عسل خوب و دو بوته سیر رنده شده که 24 ساعت بماند و سپس استفاده شود.

11)  کشمش خرما انجیر عناب را به مقداری مساوی مثلا هر کدام 200 گرم در یک قابلمه به اندازه 20 نفر برنج پخته می شود ریخته و با آب حدود 12 ساعت روی حرارت ملایم پخته شود سپس از سبد رد کرده و صاف شود تا یک شربت غلیظ حاصل شود. از این معجون صبح و شب هربار نصف استکان میل شود. این معجون برای عفونت ریه فوق العاده موثر است.

12)  زدن ورقه های پیاز در عسل(مثل نان و ماست) و میل کردن در صورت سرفه خشک داشتن

موارد فوق برای درمان شدیدترین ابتلا به کرونا موثر است.

موارد 1و 2و 4 و 6 و 8 نقش پیشگیری را نیز دارد.

 انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۱۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند

مدیر گروه اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی اختیاری ادرار را تجربه می کنند، گفت: بیماری های کلیه و مجاری ادراری و سرطان پروستات از بیماریهای شایع اورولوژی هستند و یک‌سوم افراد جامعه در طول زندگی شواهدی از بی اختیاری ادرار را تجربه می کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، «محمدرضا نوروزی» در حاشیه برگزاری بیست و هفتمین کنگره سالیانه اورولوژی در دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه سرطان دستگاه ادراری و تناسلی جز کشنده ترین سرطان ها است و جمعیت زیادی را تحت پوشش قرار می دهد، افزود: علل مختلفی باعث بروز چنین عارضه‌ای می‌شود که علل فیزیولوژیک ناشی از سن یکی از عوامل مهم است، زیرا با افزایش سن، عضلات انسان ضعیف می‌شود

وی همچنین از زایمان‌های مکرر به عنوان یکی دیگر از عوامل ایجادکننده بی‌اختیاری ادرار در زنان نام برد و گفت: برای مدیریت بی‌اختیاری ادرار باید به افراد آموزش دهیم تا زندگی خوبی را سپری کنند.

نوروزی ادامه‌داد: زنان بعد از یائسگی بیشتر دچار بی اختیاری ادرار می شوند، زیرا با افزایش سن کنترل عضلات و توانایی در کنترل ادرار ضعیف تر می شود و اگر ورزش های لازم را در بعد از زایمان انجام ندهند بیشتر دچار بی‌اختیاری ادرار می شوند.

وی تصریح کرد: برای درمان این بیماری بر اساس تشخیص پزشک، گفتار درمانی، فیزیوتراپی و تقویت عضلات لگن، جراحی و ابزار های مختلف انجام می شود.

رئیس بیست و هفتمین کنگره سالیانه اورولوژی با اشاره به اهمیت آگاهی بخشی درباره اهمیت بی‌اختیاری ادرار از طریق همکاری با جامعه پزشکی برای استفاده از پوشینه تا درمان قطعی بیماری، گفت: اورولوژی رشته‌ای است که مردم در بیماری‌های آن گرفتار هستند و باید نسبت به اشتراک گذاری دانش میان متخصصان و آگاهی بخشی به بیماران به طرق مختلف اقدام شود.

وی از سرطان پروستات به عنوان یکی از شایع ترین بیماری‌های مردان یاد کرد و گفت: این بیماری دومین سرطان شایع در مردان است و بیماران هزینه زیادی را در طول درمان پرداخت می کنند.

نوروزی تاکید کرد: نگاه درمانی به‌منظور ایجاد امنیت خاطر برای کسانی که دچار بیماری شده اند بسیار ضروری است، زیرا بیماری های سرطان نیاز به درمان های پیچیده دارد و بیمار را از نظر جسمی و هزینه های درمانی ناتوان خواهد کرد.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: اکنون همه جوامع نگاه پیشگیرانه به سلامت را در برنامه های کلان بهداشتی خود لحاظ کرده اند و ما نیز در این کنگره در این زمینه برنامه های پیشگیرانه ای را ارائه خواهیم داد.

در این مراسم، «طلا سپهرنیا» از مدیران یک شرکت تولیدی نیز گفت: در حال حاضر سن بی اختیاری ادراری به ۴۹ سال رسیده و با توجه به رسیدن بیماران به درمان قطعی، استفاده از پوشینه می تواند مشکلات آنها را در جامعه برطرف کند.

وی اظهار داشت: پوشینه در واقع لباس زیر بهداشتی یک‌بار مصرف بوده و می تواند به شرم زدایی بیمار دچار بی اختیاری ادرار در جامعه کمک کند.

«محمد علی زرگر» رییس انجمن اورولوژی ایران نیز گفت: این کنگره با هدف ارتقای دانش پزشکان و ارائه تازه های علمی رشته اورولوژی ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت برگزار و محورهای مورد نظر شامل ناباروری و اختلالات جنسی، اورولوژی اطفال، زنان لاپاراسکوپی و غیره است.

وی بیان‌داشت: این کنگره برای اورولوژیست ها دارای ۲۰ امتیاز بازآموزی بوده و نمایشگاه تجهیزات پزشکی و دارویی نیز در حاشیه کنگره برگزار است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مثانه بیش فعال دارید ؟ روش‌های سریع برای درمان را بدانید چرا همیشه احساس می کنم نیاز به دفع ادرار دارم؟ سرطان سومین عامل مرگ ایرانی ها

دیگر خبرها

  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • ارائه خدمات پزشکی گروه جهادی الکفیل در زنجان
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • محکومیت ۲۶ پرونده قصور پزشکی در پزشکی قانونی کرمانشاه
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت